Mária Magdolna – Egyiptom 9 – Luxor Temploma

Mária Magdolna – Egyiptom 9 – Luxor Temploma

 

Csatornázta: Michelle Eloff©

2010. március 31, Egyiptom

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese 

(Azt javaslom, mielőtt elkezdenétek az anyag olvasását képzeljétek magatokat a Luxori Templomba mintha ti is ott lennétek. Érezzétek milyen ott lenni és érezzétek a közvetítésben lévő energiákat.)

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény, az igazság és szeretet isteni jelenlétében.

Mindannyian a tudatalattiból eredő felgyorsult változáson/eltolódáson mentek keresztül, mélyen önmagatok tudattalan birodalmába, hogy megmentsétek lelketek széttöredezett aspektusait, amelyek csapdába estek jelenlegi életetek múltjának alvilágában és a múlt inkarnációiban. A folyamat során megmentjük őseitek lelkének töredezett aspektusait is, és ezt az általatok választott új út fényébe hozzuk.

Minden megváltozott, és ahogy azon kapjátok magatokat, hogy a Szakrális Ősök földjén ültök, az aurátok alapvető változáson megy keresztül, hogy igazodjanak ehhez az új isteni sorshoz. A tervrajzaitok megváltoztak, felülemelkedtettek a hétköznapokon, és most úgy érzitek, egy új út nyílik meg. Az akadályok elhárulnak, és a csalás feltárul előttetek, mert a régi út illúzióinak most nincs helye az életetekben.

Ez az az idő, amikor szembe kell néznetek az igazságotokkal, szembe kell néznetek az igazsággal, és engednetek kell, hogy az igazság elvezessen a jövőtökbe. Bizonyos esetekben nem lesz helye a logikának és az értelemnek, hogy vezessen titeket, bíznotok kell a szívetekben, és bíznotok kell az Anya/Atya Istenben, aki utat mutat. Néha úgy érezhetitek, mintha egy sötét alagútba sétálnátok, ahol nincs fény, ilyenkor csak az ösztöneitekre hagyatkozhatok.

A következő két napban, amikor a Fehér Sivatag alternatív dimenzióiba utaztok, újra igazodni fogtok az igazsághoz. A belső férfias és belső nőies isteni házasságnak megszentelt ünnepélyei lesznek. Egyesek számára ez az egymás iránti lelki szeretet iránti elkötelezettség lesz, és ők, akik vállalják ezeket, a vezetők, megnyitják az ajtót a spirituális szeretet számára, amely fizikai szeretetként, érzelmi újraegyesülésként és lehetőségként jelenik meg a mentális test számára, hogy kimozdítsa magát a Kollektív Tudatosság Asztráltestének régi mátrixából, és új formát öltsön.

Azok számára, akik szeretetbeli elkötelezettséget vállalnak egymás iránt, nektek a Nyilas Csillagkép nyila mutatja az utat. Hét nagyon fontos beavatással kell majd szembenéznetek ezt követően, az egymás belső tüzéhez való kötődés beavatásaival, beleértve a saját belső tüzeteket is. Ez a tűz az élet szenvedélye, a szeretet szenvedélye és az új szenvedély, amely arra késztet, hogy teljes lényetekkel fenntartások nélkül, kétség nélkül és félelem nélkül induljatok el erre az új utazásra. Amikor felerősödik a félelem, fontos, hogy gyakoroljátok azt, amit Kuthumi-Agrippa gyakran mond, vagyis „érezd a félelmet, de tedd meg mindenképp/cselekedj továbbra is”.

Az energiák, amelyeket ennek a csoportnak hoztunk létre, nem hasonlítanak az általunk korábban létrehozott energiarácsokhoz, mivel ti nemcsak a Platina Csillag-tetraéder őrzői vagytok, amely aktiválódik a Háromszoros Istenek és Istennők szívében, ti is tanúi vagytok az Anya/Atya Isten mindenható és isteni szeretetének újrakapcsolódásának, amely a Platina Csillag-tetraéder közepén rögzül le.

A szakrális szeretetnek ezen lenyomatait a saját életetekbe fogjátok vinni, és ez is felerősíti és javítja azon áldások minőségét, amelyeket az előrehaladva utatokon meg fogtok kapni.

A Skorpió Istennő, Selket istennő ezzel a csoporttal marad az Egyiptomi közvetítések idejére. Képessé váltok arra, hogy érzékenyebbé váljatok az igazságotokra és az egymással fennálló kapcsolataitok igazságára. Erre azért van szükség, hogy a helyére kerüljön az Autentikus Rács, amely az április 4-i energiákat egy másik dimenzióba viszi. Ez azt jelenti, hogy ahogy az Illuminátusok Mátrixát szétszedik, a létrejövő isteni házasság szent fénye az igaz
szerelem/szeretet igazi tüzének szenvedélyes fényével táplálja ezt az új rácsot.

A spirituális szeretet szövetségei, egyesülései, a kapcsolatai és szent elkötelezettség vállalásai tovább égetik a tüzet, ezért az elkötelezettségek meghozása, ez a szerelem/szeretet, az a szenvedély, amely táplálja a rácsot, és amikor ezt viszitek előre az életetekben, szenvedélyesen élve, csak azt keresve, ami a szerelem/szeretet igazi lényegét tartalmazza, akkor tovább tápláljátok ezt a rácsot.

Az elkövetkező három nap lehetőséget kínál mindannyiótoknak, hogy megérintsétek a bennetek lévő szeretet legmélyebb birodalmait, és kifejezhessétek ezt és megosszátok másokkal. Ha nem érzitek, hogy kifejezetten senkinek sem szólna, akkor ajándékozzátok meg magatokat.

Ezen a napon újjászületés történt, a sivatag Sárkányai jöttek elő. Ezeket Homok Sárkányoknak is nevezik. Fényük a határozottság új dimenzióját kínálja, azt a képességet, hogy megfejtsétek azt, ami rejtvényt okoz, amiről azt képzelitek, hogy akadályokat gördít elétek az előttetek lévő úton.

Bármiről is képzelitek azt, hogy blokkol, bármit is gondoltok akadálynak – legyen az valami fizikai dolog, vagy a saját be nem gyógyult sebeitek, ne feledjétek, hogy ezek úgymond a képzelet szüleményei, ez alatt azt értem, hogy régi sejtlenyomat érkezik a tudatos elmétekbe a múltból, és ezt fel kell szabadítani, hogy a lelketek és őseitek töredezett aspektusai újra összekapcsolódhassanak és felszabadulhassanak, és ez az egyetlen módja annak, hogy ez megtörténjen, vagyis ez az isteni házasságon keresztül valósulhat meg, az igaz szerelem/szeretet erejének egyesülése és a Fény szelleme és a Szellem fénye által, amely eggyé válik bennetek.

A Homok Sárkányok, összesen huszonketten, körülveszik a csoportotokat, helyben tartják az energiát, feloldva minden viszályt, elengedve a viszályt a testetekből és feloldva az illúziót, átszelik a fátylat, hogy lehulljanak a pikkelyek a szemeitekről és felfedjék előttetek az igazságot arról, ami előttetek áll. Feltárják előttetek az Ígéret Földjére vezető utat, a bennetek lévő fény világát.

Létfontosságú, hogy ezen idő alatt bízzatok, hogy megbízzatok az irányba amelybe haladtok az messze nagyszerűbb, mivel ti és emberi elmétek ebben az időben képtelennek vagytok fel fogni, milyen nagyszerű képet teremtetek a teremtés folyamatában. Egyesek számára szinte hihetetlennek, valószerűtlennek tűnhet, és ez egy álom, egy álom, amelyből egyszer csak arra ébredtek majd, hogy még mindig a régi világ rémálmában vagytok. Ezt vessétek el az elmétekből. Távolítsátok el magatokat a régi világ kényelmetlenségéből, szabadítsátok fel magatokat a kényelmetlen komfortzónáitok kényelméből.

Nincs több időtök arra, hogy ezen belül maradjatok, amit ismertek, csak azért, mert ilyenkor hamis biztonságérzetről van szó, és ha ragaszkodtok ahhoz, hogy bármilyen hamis biztonságérzethez ragaszkodjatok, az kiesik alólatok, és látni fogjátok, hogy bíznotok kell, és meg kell engednetek, hogy a támasz kiessen alólatok és kirepüljön, és bizonyos esetekben csak akkor veszitek azt észre, amikor világotok alja kidől, hogy vannak szárnyaitok, és tudtok repülni, és ezek a szárnyak a szeretet melegéhez visznek.

A Tantra az igaz szeretet/szerelem szent szövete. A bolygótokon nagyon kevés emberi lény tapasztalta meg a szeretet e mélységének valódi lényegét, azonban az Anya/Atya Isten és az Igaz Szeretet Szent Elohimja megnyitotta az ajtókat, a mennyei kapukat, hogy ez a szeretet most fizikai manifesztációkká váljon a párok között a bolygótokon, hogy az utat mutató példák legyenek, hogy mindenki, aki hajlandó kockáztatni, megtalálja ezt a szerelmet/szeretetet, eggyé váljon vele és felemelkedjen.

Ez egyben felkészülés azokra a nagyon erős energiákra is, amelyek az energia Moszkvában és Szentpéterváron történő földelése által aktiválódnak. A Víz Sárkányok hozzák el a fény, az élet és a szerelem/szeretet Szent Vizének tiszta áramlását, és mivel az oroszországi ciklus során a szexuális energiákra fogunk összpontosítani, és átalakítjuk azt igazi fényévé, gyógyítva a nők és férfiak kollektív sebét, és megtisztítjuk a nők és férfiak kollektív dühét. Mindkét nem azért kerül ebbe bele, mert vannak férfiak, akik a nőként élt múltbeli inkarnációkból származó nők kollektív dühét hordozzák, ezért ez nem kizárólag a mai nőkre vonatkozik, hanem mindenkire.

Amikor ez a seb elkezdi megkapni a szeretet gyógyító sugarait, akkor a bántalmazás/visszaélés mátrixa összeomolhat, és össze is fog omlani, feltárva a szexuális energiával kapcsolatos bántalmazás/visszaélés számos szintjét. Egy részük nagyon sokkoló, de szükséges, hogy véget vessünk ennek a visszaélésnek. A nők fel fognak emelkedni, és nagyon erős férfiak lesznek mögöttük, akik túl vannak a megtestesüléseken, mivel a nők hajtják és motiválják őket, hogy álljanak a nőik mögé, és általában álljanak a nők mögé, hogy meggyógyítsák azt a helyet, hogy meggyógyítsák azt a teret, hogy a Kvantum Tantra igazi alkímiája leföldelhető legyen.

Az Arany Kundalini folyamatosan erősödik bennetek. Az alkímiának ez az arany fénye az, ami átalakítja a régit és megszüli az újat. A szent kígyó levedli a bőrét, és gyógyszere előidézi a transzmutációt, és a szexuális tantrikus energiák megértésének és gyakorlásának gyógyítását és megújítását hozza el. Mert ebben rejlik az igazi hatalmatok nagy része, és ebben rejlenek a válaszok és a megoldások a Föld legnagyobb dilemmáira.

Amikor begyógyítjátok a múlt sebeit, újjászületek. A következő három nap nagyon fontos a testetek felkészítésében erre a gyógyulásra, megnyitva a csakráitokban lévő utakat, hogy elősegítsék ezen új energiák letöltését.

Ezért arra kérünk mindenkit, hogy bízzon ebben a folyamatban, adja át magát ennek, ne analizáljátok ezt ki, ne alkalmazzatok logikát. Érezzétek ezt. Áramoljatok ezzel. Bízzatok benne. Adjátok át magatokat. Engedjétek el, és engedjétek, hogy az Isten és az Istennő vezessen titeket, mert ők a ti szemeitek, ők azok a lépések, amelyeken előrefelé haladtok. Nincs helye a múltbeli félelmeiteknek, mindent el kell engedni, és igazán érezni fogjátok, mit jelent szabadnak lenni, szabadnak lenni lélekben/szellemben, szabadnak lenni szívben és szabadnak lenni az elmétekben.

Ismét beszélni fogunk mindnyájatokkal, de most ünnepeljétek meg az új kezdeteket, amelyeket a mai szertartásotokkal aktiváltatok. Ünnepeljétek az élet szenvedélyét és az élet iránti újonnan megtalált szenvedélyt, még akkor is, ha néhány napba telik, amíg az igazságba belemerültök. Veletek vagyunk, védünk és vezetünk, igaz sorsotok arany ösvényére irányítunk. Nincs olyan pillanat, amikor egyedül járnátok. Bízzatok a szerelemben/szeretetben. Legyetek az, és azzá fogtok válni minden tekintetben, minden dimenziójában. A világ megváltoztatásához mindig példát kell mutatnia.

A Homok Sárkányok áldást hoznak mindannyiótokra, és arra kérnek benneteket, hogy ma este a Tűz elemmel ünnepeljetek velük. Hagyjátok kifejeződni örömötöket, felejtsétek el aggodalmaitokat és gondjaitokat, és csak legyetek abban pillanatban, megosztva az ünneplés terét, a változás terét, és legyetek békében.

Mária Magdolna vagyok és szeretetem veletek van. Au revoir.



Mária Magdolna – Egyiptom 8 – A Karnaki Templom

Mária Magdolna – Egyiptom 8 – A Karnaki Templom


 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Egyiptom, 2010. március 29

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Egyiptomi aktiválás:  Kuthumi-Agrippa Mester - Egyiptom 7 - A Teremtés és Mágia Törvénye és a 64-70. Víz Kapuk 

https://www.szívtánc.hu/2022/11/kuthumi-agrippa-mester-egyiptom-7.html

(Azt javaslom, mielőtt elkezdenétek az anyag olvasását képzeljétek magatokat a Karnaki Templomba mintha ti is ott lennétek. Érezzétek milyen ott lenni és érezzétek a közvetítésben lévő energiákat.)

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket az isteni jelenlétben ezen a szakrális helyen.

Mindannyian ünnepeljük, hogy ezek az új energiák aktiválódnak, felkészülve a tudatosság és a fény számos új dimenziójára, amelyeket a Földetekre hoztak, hogy integrálódjanak azoknak az emberi testébe, akik készek fényhordozóként járni.

Már személyesen találkoztunk néhány ilyen emberrel, akik úgy döntöttek, hogy továbbviszik ezeket a fényeket, és most, amikor összegyűltök egy csoportban, a ti felelősségetek az, hogy ráébredjetek annak a fénynek a mélységére, amely a Szárnyas Sárkányotokban testesül meg, aminek most meg kell születnie.

Az elmúlt három napban a Szárnyas Sárkányotok a tudattalan világ mélyére vitt, ahol felkutattátok önmagatok azon részeit, amelyek a régi világban rekedtek, múltatok sötét barlangjaiban.

Dolgozunk az Arany Kundalini aktiválásának következő szintjén is – a Kvantum Tantra alkímiáján, ami egy új isteni tűz felbukkanását eredményezi, amelyen keresztül az élet istenei és istennői visszatérnek, és magukkal hozzák az élet nagyobb könyvét. Az életnek ez a nagyobb könyve tartalmazza az Istenek és Istennők, a Nagyurak és Úrnők, a Papok és a Papnők, valamint az alkímia magas rendjének fő mestereinek eredeti ősi bölcsességét, az isteni szeretetet és az isteni bölcsességet.

A Sivatagi Istenei és Istennői is összegyűltek, emlékeztetve azokat közületek, akik készen állnak, arra az erőre, amely az Autentikusok Útja iránti elkötelezettségben rejlik, és elkötelezitek magatokat a lelketekben lakozó belső fény mellett, amely most felszabadít titeket, hogy magatokhoz öleljétek, nem csak önmagatok, hanem a világ szent csodáinak új felfedezéseit is.

Behozzuk ebbe a térbe a Gyöngy Sárkány szívét, ennek a csatornának az őrzőjét, Alchemayát is. Előhozzuk a Jáde Sárkány energiáját, aki megtartja és megvédi a Háromszoros Isten szívét és lelkét.

Mindannyian kaptok egy szent pecsétet, amely Szárnyas Sárkányotoktól származik, és megnyitja a vízi utakat, más szóval az érzelmeket, hogy beengedjék a szent folyadékot; az Anya Istennő, a Hold Anya, Ízisz a Szent Papnő isteni vizeit, Istár energiáit és Ozirisz, Hórusz és Rá Nagyúr egyesített energiáit, amelyek összeolvadnak az isteni tűz és víz erejében, megnyitva az érzelmek szenvedélyét, hogy a szeretet és a bölcsesség által motivált valódi erejében bukkanhasson elő, az ősi bölcsesség, amelyet minden egyes léleknek fel kell ismernie, hozzá kell igazodnia, és újra kapcsolatba kell lépnie vele, hogy felemelkedhessen a Mennyek szent kastélyába.

Miközben áthaladtok az élet kerekén, azon a tizenkét életcikluson, amelyekben a karmátokat (végzeteteken, ahogyan ismeritek) befejezitek, túlléptek a végzeten és a karmán, és találkoztok a valódi sorsotokkal. Ez a lélek sötét éjszakája, és mindegyikőtök mindig, minden inkarnációban tizenkét ösvényen fog átmenni, amelyek az alvilág mélyére visznek benneteket, ahol a lélek tizenkét sötét éjszakáját kell teljesítenetek, más szóval tizenkét élettapasztalatot, meghalva a régi világnak, hogy újjáéledhessetek, újraéledhessetek és felemelhessetek a mennyek szent kastélyába, amely egyenlő szintű, de ellentétes azzal az alvilággal, amelyből kikerültök.

Ez az újjászületés ideje, amikor Thoth Isten, a Bölcsesség Istene megnyitja az alsó csakrákat, hogy azok a Kvantum Tantra alkímiájának szent bölcsességével kapcsolatba léphessenek, és megidézi az Arany Kígyót, amely az alsó csakrák bölcsességét és gyógyulását rejti magában, felszabadítva az Istennőt, megszabadítva a nőket a düh kollektív sebétől, amelyet mindannyian birtokolnak. Ez lehetővé teszi, hogy Hold Anya szent méhe új fénnyel foganjon meg, és átadja ezt a fényt az embereknek, ahol ők is felszabadíthatják az elhagyatottság, a bűntudat, a fájdalom és a bánat sebeit, (felszabadítva) a lovagokat, a harcosokat, a védelmezőket, az őrzőket és a vezetőket, akik időnként úgy érezték, hogy nem töltik be szerepüket az istennők, a papnők és a mellettük sétáló női harcosok védelmezőiként.

Az Ősök szent bölcsességével való újrakapcsolódással, ez megszületik az isteneken belül, a harcosokon belül, a papokon, a védelmezőkön és az őrzőkön belül, kifejezetten az férfiakon belül. Ez a születés megszünteti azt a régi programozást, hogy amikor az isten összeolvad az istennővel, vagy amikor a harcos egyesül a harcosnővel, ő (a férfi) kiesik a kegyelemből, elveszti a hatalmát. Ezt az illúziót most össze kell törni, hogy az istenek és istennők egyesüljenek, a harcosok és a harcosnők, a papok és papnők egyesüljenek, és így tovább, és így tovább.

Mindannyian jelen vagytok az isteni rács egy aspektusában, amely előkészíti az energiákat a Víz Sárkányok visszatéréséhez. Csak akkor térhetnek vissza, amikor a gyökércsakra, a tűzcsakra, az otthon, amelyben a Kundalini pihen, és várja annak idejét, hogy összeolvadjon és újra felszínre kerüljön, és a gerincoszlop mentén haladjon, amíg el nem éri az ajtót, amely a mennybe visz (koronacsakra). Ahogy a koronacsakrán túlra emelkedik, figyelmen kívül hagyva ennek a léleknek az életidejét, nagyobb bölcsesség oldódik ki, az Isten, az Istennő és én magasabb perspektívája születik meg. Ekkor az objektív perspektíva a szeretet és a bölcsesség nagyobb kiterjedését hozza el a tudatos elmébe. Ezen a ponton Felsőbb Énetek alámerülhet a tudatalattitokban, és hozzáférhet azokhoz a részeitekhez, amelyek szabotálják az erőfeszítéseiteket, hogy a szeretet nevében haladjatok előre, haladjatok előre a szeretet és az önátadás áramlásával, nem csak a felelősségnek. megengeded, hogy a szeretet legyen a motiváló erő az életedben, de megengeded magadnak, hogy kifejezője legyél annak a mindenható, elhatalmasodó és erőteljes anyagnak, amely átáramlik a szívcsakrádon. Ekkor az objektív/tárgyilagos nézőpont a szeretet és a bölcsesség nagyobb kiterjedését hozza be a tudatos elmébe. Ezen a ponton Felsőbb Énetek alámerülhet a tudatalattitokban, és hozzáférhet azokhoz a részeitekhez, amelyek szabotálják azon erőfeszítéseiteket, hogy a szeretet nevében haladjatok előre, előrefelé haladva a szeretet és az önátadás áramlásával, nemcsak azon felelősségért, hogy a szeretetet motiváló erővé tegyétek az életetekben, hanem hogy megengedjétek magatoknak, hogy kifejezője legyetek annak a mindenható meghatalmasító és erőteljes szubsztanciának, amely átáramlik a szívcsakrátokon. 

Ahogy telnek a napok ezen a Egyiptomi utazáson, néhányatok számára nagyon mély eltolódások lesznek az alsó csakrákon keresztül, és azok, akik párként állnak (a nők, akik itt vannak férfi partnereikkel), ti vagytok azok, akik hordozzák az Arany Kundalinit, felélesztve a Kvantum Tantra gyakorlatok energiáit. Azok, akiknek nincs férfias partnerük, jelenleg az ősi rend papnőinek őrzőiként álltok. Ezenkívül a Víz Sárkány bölcsességének különböző aspektusait is kijelölik, hogy a víz az összes csakrán keresztül áramolhasson.

A gerincfolyadék a Nílusra hasonlít. A Nílus a kollektív gerincoszlop gerincfolyadékát képviseli. Fontos, hogy mindannyian a Nílus vizébe helyezzétek a kezeteket, hogy újra kapcsolódhassatok a gerincfolyadékban tárolt ősi geometriai kódokhoz. Mindannyiótoknak van egy egyedi kódja a gerincfolyadékon belül, akárcsak a Föld Anyának. Ezek a geometriai kódok mélyebb tudatosságot váltanak ki, és a gerinc minden csigolyája egy könyv a tudatosság nagyobb könyvtárában. Ez segít felszabadítani az elmúlt életet és az ősi lenyomatokat, amelyek akadályozták az előrehaladást.

Fontos lesz, hogy időnként szánjatok időt arra, hogy csendbe legyetek. Lesznek olyan esetek, amikor megkérünk néhányotokat, hogy jöjjetek össze és végezzetek el konkrét feladatokat. Amikor ezt tesszük, fontos, hogy tudjátok, még mindig egy csoportenergiával kapcsolatban vagytok, de szükség lesz rá, hogy néha kis csoportokban, és egyénileg is dolgozzunk veletek. Ne sértődjetek meg, ne tekintsétek a csoport szétválásának vagy bármiféle kedvezményes elbánásnak, ezen a helyen nincs helye az alacsonyabb egónak. Létfontosságú, hogy egyszerűen átadjátok magatokat annak a fénynek, amit megidézünk.

A meg nem született gyermek a Gyöngy sárkány bölcsesség gyöngyét tartja a kezében. Ez a gyermek segíti a Szárnyas Sárkányok újjászületését, és ő maga az első platina lelkek közül, akik léteznek ezen a világon.

A közelmúltban Kuthumi-Agrippa tájékoztatást adott az aktiválásról, amelyre 2010. április 4-én került sor. Kuthumi-Agrippa megkért, hogy magyarázzam el nektek, hogy az új Smaragd Sugár aktiválását 4.-én egyben a szeretet új nyelvének aktiválását is. Ez a Smaragd Sugár a hűséget, az integritást és a szeretet nyelvének igazi lényegét képviseli, amelyet szívből beszélnek, nem pedig az egóból.

Ebben a lángban van egy Arany Kocka, az Arany Kockában pedig egy Platina Csillag-tetraéder, amely a Háromszoros Isten és Háromszoros Istennő szívcsakrájában található. Az e körüli Arany Kocka ezután kiterjesztésre kerül mindenkire, aki elvégzi ezt a közvetítést, Platina Csillag-tetraéder energiái mindegyikőtökre kiterjednek, összekötve benneteket a szent helyekkel és kiterjesztve a régi és az új szent helyei között húzódó rácsok nagyobb geometriai mintázata. Ez teljes egészében 2010. április 4-én aktiválódott.(
4:4 Smaragd sugár ünnepe: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-agrippa-mester-44-smaragd-sugar.html )

Minden év április 4-én ennek az energiának egy magasabb szintje aktiválódik, vagy inkább magasabb intenzitása jön elő, és minden hónap 4. napján ennek az energiának egy újabb szintjének lesztek kitéve. Összesen tizenkettő lesz ebből. Ez egy nagyon személyes folyamat lesz annak megtapasztalásáért, hogy ezek az energiák hogyan hatnak rátok.

Tehát üdvözölünk benneteket a tudatosság és az átalakulás ezen új örvényein, és köszönjük, hogy összegyűltök ebben az időben, lehetővé téve az új energiák eljövetelét.

Kuthumi-Agrippa Thoth energiája. Ő a szeretet és bölcsesség szoláris arkangyaljainak királya, ezért a pávián továbbra is veletek utazik. Ti magatok dönthetitek el, ki a pávián.

Ezért arra kérlek benneteket, hogy fogadjátok a szeretetet a szívetekbe, vigyétek magatokkal a bölcsességet, és engedjétek, hogy az energiák kecsesen áramoljanak át a saját testeteken. Használjátok a szeretet és bölcsesség energiáját félelmeitek felhígítására, amíg végül halálra szeretitek azokat, és beléptek a hatalmatokba, beléptek a szerepetekbe, a fényetekbe, és vállaljátok a felelősséget és szolgáljatok. Szolgáljatok azért a célért, amiért a Földre jöttetek.

Mindannyiótoknak köszönjük, és mindannyiotokkal beszélni fogunk, ez garantált, szóval ez csak a kezdet. Bízunk benne, hogy élvezni fogjátok az utazást.

Mária Magdolna vagyok és szeretetem veletek. Au revoir.

Soron következő Egyiptomi közvetítés: 

Mária Magdolna – Egyiptom 9 – Luxor Temploma