Mária Magdolna – Egyiptom 8 – A Karnaki Templom

Mária Magdolna – Egyiptom 8 – A Karnaki Templom


 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Egyiptom, 2010. március 29

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Egyiptomi aktiválás:  Kuthumi-Agrippa Mester - Egyiptom 7 - A Teremtés és Mágia Törvénye és a 64-70. Víz Kapuk 

https://www.szívtánc.hu/2022/11/kuthumi-agrippa-mester-egyiptom-7.html

(Azt javaslom, mielőtt elkezdenétek az anyag olvasását képzeljétek magatokat a Karnaki Templomba mintha ti is ott lennétek. Érezzétek milyen ott lenni és érezzétek a közvetítésben lévő energiákat.)

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket az isteni jelenlétben ezen a szakrális helyen.

Mindannyian ünnepeljük, hogy ezek az új energiák aktiválódnak, felkészülve a tudatosság és a fény számos új dimenziójára, amelyeket a Földetekre hoztak, hogy integrálódjanak azoknak az emberi testébe, akik készek fényhordozóként járni.

Már személyesen találkoztunk néhány ilyen emberrel, akik úgy döntöttek, hogy továbbviszik ezeket a fényeket, és most, amikor összegyűltök egy csoportban, a ti felelősségetek az, hogy ráébredjetek annak a fénynek a mélységére, amely a Szárnyas Sárkányotokban testesül meg, aminek most meg kell születnie.

Az elmúlt három napban a Szárnyas Sárkányotok a tudattalan világ mélyére vitt, ahol felkutattátok önmagatok azon részeit, amelyek a régi világban rekedtek, múltatok sötét barlangjaiban.

Dolgozunk az Arany Kundalini aktiválásának következő szintjén is – a Kvantum Tantra alkímiáján, ami egy új isteni tűz felbukkanását eredményezi, amelyen keresztül az élet istenei és istennői visszatérnek, és magukkal hozzák az élet nagyobb könyvét. Az életnek ez a nagyobb könyve tartalmazza az Istenek és Istennők, a Nagyurak és Úrnők, a Papok és a Papnők, valamint az alkímia magas rendjének fő mestereinek eredeti ősi bölcsességét, az isteni szeretetet és az isteni bölcsességet.

A Sivatagi Istenei és Istennői is összegyűltek, emlékeztetve azokat közületek, akik készen állnak, arra az erőre, amely az Autentikusok Útja iránti elkötelezettségben rejlik, és elkötelezitek magatokat a lelketekben lakozó belső fény mellett, amely most felszabadít titeket, hogy magatokhoz öleljétek, nem csak önmagatok, hanem a világ szent csodáinak új felfedezéseit is.

Behozzuk ebbe a térbe a Gyöngy Sárkány szívét, ennek a csatornának az őrzőjét, Alchemayát is. Előhozzuk a Jáde Sárkány energiáját, aki megtartja és megvédi a Háromszoros Isten szívét és lelkét.

Mindannyian kaptok egy szent pecsétet, amely Szárnyas Sárkányotoktól származik, és megnyitja a vízi utakat, más szóval az érzelmeket, hogy beengedjék a szent folyadékot; az Anya Istennő, a Hold Anya, Ízisz a Szent Papnő isteni vizeit, Istár energiáit és Ozirisz, Hórusz és Rá Nagyúr egyesített energiáit, amelyek összeolvadnak az isteni tűz és víz erejében, megnyitva az érzelmek szenvedélyét, hogy a szeretet és a bölcsesség által motivált valódi erejében bukkanhasson elő, az ősi bölcsesség, amelyet minden egyes léleknek fel kell ismernie, hozzá kell igazodnia, és újra kapcsolatba kell lépnie vele, hogy felemelkedhessen a Mennyek szent kastélyába.

Miközben áthaladtok az élet kerekén, azon a tizenkét életcikluson, amelyekben a karmátokat (végzeteteken, ahogyan ismeritek) befejezitek, túlléptek a végzeten és a karmán, és találkoztok a valódi sorsotokkal. Ez a lélek sötét éjszakája, és mindegyikőtök mindig, minden inkarnációban tizenkét ösvényen fog átmenni, amelyek az alvilág mélyére visznek benneteket, ahol a lélek tizenkét sötét éjszakáját kell teljesítenetek, más szóval tizenkét élettapasztalatot, meghalva a régi világnak, hogy újjáéledhessetek, újraéledhessetek és felemelhessetek a mennyek szent kastélyába, amely egyenlő szintű, de ellentétes azzal az alvilággal, amelyből kikerültök.

Ez az újjászületés ideje, amikor Thoth Isten, a Bölcsesség Istene megnyitja az alsó csakrákat, hogy azok a Kvantum Tantra alkímiájának szent bölcsességével kapcsolatba léphessenek, és megidézi az Arany Kígyót, amely az alsó csakrák bölcsességét és gyógyulását rejti magában, felszabadítva az Istennőt, megszabadítva a nőket a düh kollektív sebétől, amelyet mindannyian birtokolnak. Ez lehetővé teszi, hogy Hold Anya szent méhe új fénnyel foganjon meg, és átadja ezt a fényt az embereknek, ahol ők is felszabadíthatják az elhagyatottság, a bűntudat, a fájdalom és a bánat sebeit, (felszabadítva) a lovagokat, a harcosokat, a védelmezőket, az őrzőket és a vezetőket, akik időnként úgy érezték, hogy nem töltik be szerepüket az istennők, a papnők és a mellettük sétáló női harcosok védelmezőiként.

Az Ősök szent bölcsességével való újrakapcsolódással, ez megszületik az isteneken belül, a harcosokon belül, a papokon, a védelmezőkön és az őrzőkön belül, kifejezetten az férfiakon belül. Ez a születés megszünteti azt a régi programozást, hogy amikor az isten összeolvad az istennővel, vagy amikor a harcos egyesül a harcosnővel, ő (a férfi) kiesik a kegyelemből, elveszti a hatalmát. Ezt az illúziót most össze kell törni, hogy az istenek és istennők egyesüljenek, a harcosok és a harcosnők, a papok és papnők egyesüljenek, és így tovább, és így tovább.

Mindannyian jelen vagytok az isteni rács egy aspektusában, amely előkészíti az energiákat a Víz Sárkányok visszatéréséhez. Csak akkor térhetnek vissza, amikor a gyökércsakra, a tűzcsakra, az otthon, amelyben a Kundalini pihen, és várja annak idejét, hogy összeolvadjon és újra felszínre kerüljön, és a gerincoszlop mentén haladjon, amíg el nem éri az ajtót, amely a mennybe visz (koronacsakra). Ahogy a koronacsakrán túlra emelkedik, figyelmen kívül hagyva ennek a léleknek az életidejét, nagyobb bölcsesség oldódik ki, az Isten, az Istennő és én magasabb perspektívája születik meg. Ekkor az objektív perspektíva a szeretet és a bölcsesség nagyobb kiterjedését hozza el a tudatos elmébe. Ezen a ponton Felsőbb Énetek alámerülhet a tudatalattitokban, és hozzáférhet azokhoz a részeitekhez, amelyek szabotálják az erőfeszítéseiteket, hogy a szeretet nevében haladjatok előre, haladjatok előre a szeretet és az önátadás áramlásával, nem csak a felelősségnek. megengeded, hogy a szeretet legyen a motiváló erő az életedben, de megengeded magadnak, hogy kifejezője legyél annak a mindenható, elhatalmasodó és erőteljes anyagnak, amely átáramlik a szívcsakrádon. Ekkor az objektív/tárgyilagos nézőpont a szeretet és a bölcsesség nagyobb kiterjedését hozza be a tudatos elmébe. Ezen a ponton Felsőbb Énetek alámerülhet a tudatalattitokban, és hozzáférhet azokhoz a részeitekhez, amelyek szabotálják azon erőfeszítéseiteket, hogy a szeretet nevében haladjatok előre, előrefelé haladva a szeretet és az önátadás áramlásával, nemcsak azon felelősségért, hogy a szeretetet motiváló erővé tegyétek az életetekben, hanem hogy megengedjétek magatoknak, hogy kifejezője legyetek annak a mindenható meghatalmasító és erőteljes szubsztanciának, amely átáramlik a szívcsakrátokon. 

Ahogy telnek a napok ezen a Egyiptomi utazáson, néhányatok számára nagyon mély eltolódások lesznek az alsó csakrákon keresztül, és azok, akik párként állnak (a nők, akik itt vannak férfi partnereikkel), ti vagytok azok, akik hordozzák az Arany Kundalinit, felélesztve a Kvantum Tantra gyakorlatok energiáit. Azok, akiknek nincs férfias partnerük, jelenleg az ősi rend papnőinek őrzőiként álltok. Ezenkívül a Víz Sárkány bölcsességének különböző aspektusait is kijelölik, hogy a víz az összes csakrán keresztül áramolhasson.

A gerincfolyadék a Nílusra hasonlít. A Nílus a kollektív gerincoszlop gerincfolyadékát képviseli. Fontos, hogy mindannyian a Nílus vizébe helyezzétek a kezeteket, hogy újra kapcsolódhassatok a gerincfolyadékban tárolt ősi geometriai kódokhoz. Mindannyiótoknak van egy egyedi kódja a gerincfolyadékon belül, akárcsak a Föld Anyának. Ezek a geometriai kódok mélyebb tudatosságot váltanak ki, és a gerinc minden csigolyája egy könyv a tudatosság nagyobb könyvtárában. Ez segít felszabadítani az elmúlt életet és az ősi lenyomatokat, amelyek akadályozták az előrehaladást.

Fontos lesz, hogy időnként szánjatok időt arra, hogy csendbe legyetek. Lesznek olyan esetek, amikor megkérünk néhányotokat, hogy jöjjetek össze és végezzetek el konkrét feladatokat. Amikor ezt tesszük, fontos, hogy tudjátok, még mindig egy csoportenergiával kapcsolatban vagytok, de szükség lesz rá, hogy néha kis csoportokban, és egyénileg is dolgozzunk veletek. Ne sértődjetek meg, ne tekintsétek a csoport szétválásának vagy bármiféle kedvezményes elbánásnak, ezen a helyen nincs helye az alacsonyabb egónak. Létfontosságú, hogy egyszerűen átadjátok magatokat annak a fénynek, amit megidézünk.

A meg nem született gyermek a Gyöngy sárkány bölcsesség gyöngyét tartja a kezében. Ez a gyermek segíti a Szárnyas Sárkányok újjászületését, és ő maga az első platina lelkek közül, akik léteznek ezen a világon.

A közelmúltban Kuthumi-Agrippa tájékoztatást adott az aktiválásról, amelyre 2010. április 4-én került sor. Kuthumi-Agrippa megkért, hogy magyarázzam el nektek, hogy az új Smaragd Sugár aktiválását 4.-én egyben a szeretet új nyelvének aktiválását is. Ez a Smaragd Sugár a hűséget, az integritást és a szeretet nyelvének igazi lényegét képviseli, amelyet szívből beszélnek, nem pedig az egóból.

Ebben a lángban van egy Arany Kocka, az Arany Kockában pedig egy Platina Csillag-tetraéder, amely a Háromszoros Isten és Háromszoros Istennő szívcsakrájában található. Az e körüli Arany Kocka ezután kiterjesztésre kerül mindenkire, aki elvégzi ezt a közvetítést, Platina Csillag-tetraéder energiái mindegyikőtökre kiterjednek, összekötve benneteket a szent helyekkel és kiterjesztve a régi és az új szent helyei között húzódó rácsok nagyobb geometriai mintázata. Ez teljes egészében 2010. április 4-én aktiválódott.(
4:4 Smaragd sugár ünnepe: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-agrippa-mester-44-smaragd-sugar.html )

Minden év április 4-én ennek az energiának egy magasabb szintje aktiválódik, vagy inkább magasabb intenzitása jön elő, és minden hónap 4. napján ennek az energiának egy újabb szintjének lesztek kitéve. Összesen tizenkettő lesz ebből. Ez egy nagyon személyes folyamat lesz annak megtapasztalásáért, hogy ezek az energiák hogyan hatnak rátok.

Tehát üdvözölünk benneteket a tudatosság és az átalakulás ezen új örvényein, és köszönjük, hogy összegyűltök ebben az időben, lehetővé téve az új energiák eljövetelét.

Kuthumi-Agrippa Thoth energiája. Ő a szeretet és bölcsesség szoláris arkangyaljainak királya, ezért a pávián továbbra is veletek utazik. Ti magatok dönthetitek el, ki a pávián.

Ezért arra kérlek benneteket, hogy fogadjátok a szeretetet a szívetekbe, vigyétek magatokkal a bölcsességet, és engedjétek, hogy az energiák kecsesen áramoljanak át a saját testeteken. Használjátok a szeretet és bölcsesség energiáját félelmeitek felhígítására, amíg végül halálra szeretitek azokat, és beléptek a hatalmatokba, beléptek a szerepetekbe, a fényetekbe, és vállaljátok a felelősséget és szolgáljatok. Szolgáljatok azért a célért, amiért a Földre jöttetek.

Mindannyiótoknak köszönjük, és mindannyiotokkal beszélni fogunk, ez garantált, szóval ez csak a kezdet. Bízunk benne, hogy élvezni fogjátok az utazást.

Mária Magdolna vagyok és szeretetem veletek. Au revoir.

Soron következő Egyiptomi közvetítés: 

Mária Magdolna – Egyiptom 9 – Luxor Temploma



2 megjegyzés:

Mária Magdolna – Egyiptom 8 – A Karnaki Templom

Mária Magdolna – Egyiptom 8 – A Karnaki Templom   Csatornázta: Michelle Eloff© Egyiptom, 2010. március 29 Forrás: lightweaver Fordította...